ΚοζάνηΤοπικά Νέα

Αυτές είναι οι προτάσεις του Επιμελητηρίου Κοζάνης προς το Δήμο Κοζάνης για τη στήριξη των επιχειρήσεων, που πλήττονται από τα μέτρα για τον κορωνοϊό

Αυτές είναι οι προτάσεις του Επιμελητηρίου Κοζάνης προς το Δήμο Κοζάνης για τη στήριξη των επιχειρήσεων, που πλήττονται από τα μέτρα για τον κορωνοϊό:

  1. Απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη των επιχειρήσεων που έχουν τεθεί σε διακοπή το διάστημα Μάρτιος 2020-Δεκέμβριος 2020
  2. Να μην υπάρχουν διακοπές στις παροχές της ΔΕΥΑΚ (τηλεθέρμανση, ύδρευση) στους επαγγελματικούς χώρους και στις ιδιωτικές κατοικίες των επαγγελματιών και των εργαζομένων σε αυτές τις επιχειρήσεις.
  3. Μετακύλιση των δόσεων του τριμήνου Οκτώβριος 2020-Δεκέμβριος 2020 που σχετίζονται με ρυθμίσεις οφειλών και λήγουν 31 Δεκεμβρίου 2020 καθώς και αποπληρωμή στο τέλος της ρύθμισης.
  4. ΕΒΕ Κοζάνης και δήμοι να προχωρήσουν σε συνολικό πρόγραμμα προβολής στήριξης της τοπικής αγοράς για την εορταστική περίοδο.
  5. Ειδικά για τον κλάδο της εστίασης: α) Απαλλαγή για το 2020 του ποσοστού εισφοράς 0,5% προς το Δήμο β) μείωση τελών 50% το 2020 για τα τραπεζοκαθίσματα σε εξωτερικούς χώρους γ) Μείωση 40% στα μισθώματα σχολικών κυλικείων

Οι προτάσεις αυτές διαμορφώθηκαν σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Κοζάνης, τους Προέδρους των Επαγγελματο-βιοτεχνικών Σωματείων Κοζάνης και του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα