Κοζάνη Τοπικά Νέα

Δεν έγινε η κηδεία του 53χρονου από τη Σιάτιστα που εργαζόταν στο Νοσοκομείο Καστοριάς! Ποιοι λόγοι οδήγησαν στην αναβολή!

Αν και όλα ήταν έτοιμα, δεν έγινε το απόγευμα της Τρίτης η κηδεία του άτυχου 53χορνου Γιάννη Γκιάτα  στη Σιάτιστα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του siera fm, παρότι πήγε νεκροφόρα να παραλάβει τη σωρό από το ΑΧΕΠΑ,  αυτό δεν κατέστη δυνατό αν και είχε δοθεί η διαβεβαίωση από γιατρό ότι δε θα υπήρχε πρόβλημα στην παραλαβή.

Οι υπεύθυνοι ακολουθώντας το γράμμα του νόμου, επειδή δεν υπήρχε συγγενικό πρόσωπο να την παραλάβει, ζήτησαν εξουσιοδότηση η οποία ήταν αδύνατο να αποσταλεί, αφού αδερφός και μητέρα είναι σε καραντίνα.

Η νεκροφόρα αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω,  αφού ήδη είχε περάσει η ώρα και ταφή δεν γίνεται μετά τη Δύση του Ήλιου.

Ο ιερέας και η αδερφή του εκλιπόντος περίμεναν εν τω μεταξύ στον Άγιο Νικάνορα για να φύγουν τελικά όταν ειδοποιήθηκαν ότι δε θα γίνει η κηδεία.

Τελικά ελήφθη η απόφαση να υπογραφεί εξουσιοδότηση, την οποία προσκόμισε η αστυνομία έξω από την πόρτα του σπιτιού της μητέρας και του αδερφού του εκλιπόντος.

Ο αδελφός του, με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα την παρέλαβε και την υπόγραψε και μετά από αρκετή ώρα και με όλες τις προφυλάξεις το έγγραφο πήρε η αστυνομία για να δοθεί από το γραφείο τελετών στο νοσοκομείο.

Ακόμη και τώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν η κηδεία γίνει την Τετάρτη ή την Πέμπτη. 

Οι συγγενείς του εκλιπόντος, εκτός του ότι έχασαν τον άνθρωπο τους, περνούν και μια απίστευτη ψυχολογική ταλαιπωρία πλέον.

Η καραντίνα εν τω μεταξύ των 14 ημερών ολοκληρώνεται την Παρασκευή

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα