ΚοζάνηΤοπικά Νέα

Δη.Πε.Θε. Κοζάνης: ΑΚΡΟΑΣΗ Θεατρικό Εργαστήριo Carlo Goldoni για επαγγελματίες ηθοποιούς από το Δη.Πε.Θε. Κοζάνης και τον σκηνοθέτη Matteo Tarasco

Το Δη.Πε.Θε. Κοζάνης διοργανώνει ένα δεκαπενθήμερο θεατρικό εργαστήριο με αντικείμενο την κωμωδία του Κάρλο Γκολντόνι «Η Πανούργος Χήρα» (La Vedova Scaltra), στην ιστορική μετάφραση της Μητιούς Σακελλαρίου (1818) σε διδασκαλία του σκηνοθέτη Matteo Tarasco.

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στην Κοζάνη όταν το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες και όχι πριν τον Ιούνιο του 2021.
Οι ηθοποιοί θα μετακινηθούν προς και από την Κοζάνη, θα φιλοξενηθούν και θα συμμετέχουν στο εργαστήριο με έξοδα πλήρως καλυμμένα από το Δη.Πε.Θε. Κοζάνης.
Οι έντεκα (11) συνολικά ηθοποιοί (όσοι οι χαρακτήρες του έργου) που θα συμμετέχουν στο εργαστήριο, θα προκύψουν μετά από ακρόαση από τον σκηνοθέτη.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους και ψηφιακό δείγμα δουλειάς τους, εάν υπάρχει, στη γραμματεία του Δη.Πε.Θε. Κοζάνης info@dipethekozanis.gr μέχρι και την Παρασκευή 16 Απριλίου 2021.
Λόγω των υγειονομικών συνθηκών, η ακρόαση θα είναι διαδικτυακή και οι ηθοποιοί που θα επιλεγούν για να συμμετάσχουν, θα παρουσιάσουν τον μονόλογο, που θα ζητηθεί από τον σκηνοθέτη, ψηφιακά.

Γραμματεία-Τασούλα Σιμάρα
Τηλέφωνο επικοινωνίας-6996109797

#dipethe_kozanis

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα