Κοζάνη Τοπικά Νέα

Δήμος Κοζάνης: Απολυμάνσεις στα γυμνάσια λίγο πριν υποδεχτούν τους μαθητές

Σε πλήρη ετοιμότητα θα βρίσκονται τη Δευτέρα 18 Μαΐου, όλα τα Γυμνάσια του Δήμου Κοζάνης για να υποδεχτούν με ασφάλεια τους μαθητές και τους καθηγητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Ο Δήμος Κοζάνης έχοντας ως πρωταρχικό μέλημα την προστασία της υγείας εργαζομένων, εκπαιδευτικών, μαθητών και φυσικά της δημόσιας υγείας, προχώρησε σε απολυμάνσεις όλων των σχολικών κτηρίων.

Όπως επεσήμανε, η Εντεταλμένη Σύμβουλος για θέματα Παιδείας, Τάνια Βεντούλη «Στόχος των παραπάνω πρωτοβουλιών είναι η εξασφάλιση της προστασίας της υγείας μαθητών και εργαζομένων, καθώς και η δημιουργία αισθήματος ασφάλειας».
Ο πρόεδρος της Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κοζάνης, Γιώργος Ευκολίδης υπογράμμισε πως «Οι διαδικασίες των απολυμάνσεων θα συνεχιστούν μέχρι την Κυριακή, με όλες τις σχολικές μονάδες να είναι έτοιμες να υποδεχτούν τους μαθητές των Γυμνασίων του Δήμου μας».

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα