ΚοζάνηΤοπικά Νέα

Δήμος Κοζάνης: Μαζικές στειρώσεις αδέσποτων στο Δημοτικό Κτηνιατρείο στις 5 & 6 Οκτωβρίου

Ο Δήμος Κοζάνης συνεχίζει τις μαζικές στειρώσεις αδέσποτων σκύλων από εθελοντές κτηνιάτρους, στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς που ήδη εκπονεί.

Συγκεκριμένα, μαζικές στειρώσεις θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 5 και την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023, στο χώρο του Δημοτικού Κτηνιατρείου Κοζάνης (Λευκόβρυση). Η δράση τελεί για ακόμη μία φορά υπό την αιγίδα και την πλήρη υποστήριξη του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Τierarzte-pool».
Παρακαλούνται όσοι πολίτες μεριμνούν για τη σίτιση αδέσποτου ζώου και επιθυμούν να στειρωθεί ο αδέσποτος σκύλος που φροντίζουν, να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο του Δήμου 2461350408, ώστε να ενημερωθούν σχετικά και να προγραμματίσουν ραντεβού για τη διενέργεια της στείρωσης, του αποπαρασιτισμού, της σήμανσης και του εμβολιασμού του αδέσποτου ζώου συντροφιάς.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα