ΚοζάνηΤοπικά Νέα

Δήμος Κοζάνης: Παράταση μέχρι 31 Δεκεμβρίου για την υποβολή δήλωσης μη ηλεκτροδοτούμενων και μη χρησιμοποιούμενων ακινήτων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Τμήμα Εσόδων και Προσόδων του Δήμου Κοζάνης υπενθυμίζει στους δημότες ότι σύμφωνα με το άρθρο 103 του νόµου 4604/19, το οποίο αντικατέστησε την παρ. 2 του άρθρου 222 του ν. 4555/18:
Παρατείνεται μέχρι τις 31.12.19 ο χρόνος υποβολής της υπεύθυνης δήλωσης ιδιοκτητών ακινήτων στην οποία δηλώνεται ότι αυτό δεν ηλεκτροδοτείται και δεν χρησιμοποιείται, όπως προκύπτει από την βεβαίωση ιστορικού ηλεκτροδότησης του οικείου παρόχου (ΔΕΗ και λοιποί πάροχοι ηλ. ρεύματος).
Επεκτείνεται η δυνατότητα απαλλαγής και διαγραφής των αναλογούντων τελών καθαριότητας και φωτισμού και στα ακίνητα που ΠΟΤΕ δεν ηλεκτροδοτήθηκαν.
Τέλος υπενθυμίζεται ότι τα ακίνητα που στερούνται ηλεκτρικού ρεύματος ΔΕΝ απαλλάσσονται από την καταβολή Τέλους Ακίνητης Περιουσίας (άρθρο 24 του Ν. 2130/1993).

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα