ΚοζάνηΤοπικά Νέα

Δήμος Κοζάνης: Ξεκίνησε το έργο συντήρησης και αναβάθμισης των οδών Λαρίσης και Καραμανλή (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ξεκίνησαν το πρωί της Τετάρτης 20 Μαρτίου 2024, οι εργασίες ανάπλασης τμημάτων των οδών Λαρίσης και Καραμανλή στην πόλη της Κοζάνης, συνολικού προϋπολογισμού 930.000 ευρώ, οι οποίες θα συμβάλλουν στην ασφαλέστερη διέλευση πεζών και οχημάτων, σε συνδυασμό με την αισθητική αναβάθμιση της ζώνης παρέμβασης.

Πιο συγκεκριμένα, το έργο περιλαμβάνει την ανακατασκευή κρασπεδορείθρων, νησίδων και πεζοδρομίων και στις δύο οδούς αλλά και την υλοποίηση ασφαλτοστρώσεων επί της οδού Λαρίσης. Παράλληλα, προβλέπεται η επίστρωση των διαχωριστικών νησίδων με έγχρωμους κυβόλιθους, η αντικατάσταση πλακών πεζοδρομίων, η κατασκευή διαβάσεων πεζών με βυθίσεις, η τοποθέτηση προστατευτικών κιγκλιδωμάτων όπου απαιτείται αλλά και η φύτευση νέων δέντρων και καλλωπιστικών φυτών.

Ο Δήμος Κοζάνης εφιστά την προσοχή σε οδηγούς και πεζούς να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή στην ειδική σήμανση για την αποφυγή ατυχήματος, ζητώντας ταυτόχρονα την υπομονή και κατανόηση των πολιτών.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα