Κοζάνη Τοπικά Νέα

Δυτ. Μακεδονία: Συνάντηση του πρωθυπουργού με τους βουλευτές για τη μεταλιγνιτική εποχή

H μετάβαση της Δυτικής Μακεδονίας και της Μεγαλόπολης στη μεταλιγνιτική εποχή βρέθηκε στο επίκεντρο  της  συνάντησης  που είχε το πρωί  ο πρωθυπουργός, Κυριάκος  Μητσοτάκης,  στο Μέγαρο Μαξίμου, με τους  κυβερνητικούς βουλευτές στις περιοχές  Κοζάνης, Φλώρινας και Μεγαλόπολης, παρουσία  του αρμόδιου  υπουργού, Κωστή  Χατζηδάκη, του συντονιστή του σχεδίου Δίκαιης  Μετάβασης,  Κώστα Μουσουρούλη, και  της  γενικής  γραμματέα  ενέργειας και φυσικών πόρων του ΥΠ.ΕΝ,  Αλεξάνδρας  Σδούκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της  ΕΡΤ  Κοζάνης, ο  πρωθυπουργός  ζήτησε  την επιτάχυνση  των διαδικασιών για την  αντιμετώπιση όλων των εκκρεμοτήτων που  προκύπτουν από  την απολιγνιτοποίηση και την μετάβαση στις περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας και της Μεγαλόπολης, ενώ τέθηκε και η ανάγκη προτεραιοποίησης  των δράσεων  σε κάθε υπουργείο, με στόχο την ενίσχυση των περιοχών αυτών, στην μεταβατική περίοδο.

Στη συνάντηση  συζητήθηκε  όλο το πλαίσιο της ατζέντας  με  τις κυβερνητικές προτεραιότητες,  ενόψει και του master plan, το οποίο  αναμένεται να ανακοινωθεί  μέχρι τις  αρχές  Σεπτεμβρίου.

ΕΡΤ  ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΥΝΤΑΞΗ: Αντώνης Μαυρίδης 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα