ΚοζάνηΤοπικά Νέα

Εορτασμός του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου και της «Ημέρας της Αστυνομίας» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με αφορμή την εορτή του Προστάτη του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, το προσωπικό των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποίησε εθελοντική αιμοδοσία

Σήμερα Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020, εορτάστηκε η «Ημέρα της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου.

Στην Κοζάνη, έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας, τελέσθηκε Θεία Λειτουργία και Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Σερβίων & Κοζάνης κ. ΠΑΥΛΟΥ, ενώ στη συνέχεια αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, τηρουμένων αυστηρά των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού, τα οποία βρίσκονται σε ισχύ.
Ανάλογες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς και Φλώρινας, επίσης τηρουμένων αυστηρά των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού, σύμφωνα με τα επιδημιολογικά επίπεδα κάθε Περιφερειακής Ενότητας.
Τέλος, το προσωπικό των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχε ενεργά και στην πανελλαδική εθελοντική αιμοδοσία του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Σώματος.

Exif_JPEG_PICTURE
Exif_JPEG_PICTURE
Exif_JPEG_PICTURE

 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα