Κοζάνη Τοπικά Νέα

Επτά Κέντρα Υγείας στη Δ. Μακεδονία θα δέχονται περιστατικά Covid-19

Την επέκταση της λειτουργίας των Κέντρων Υγείας, ώστε να διαχειρίζονται περιστατικά πολιτών με συμπτώματα κορονοϊού ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Ο υπουργός συνοδευόμενος από το Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους, το Διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Χρήστο Ροϊλό και το Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη, επισκέφθηκε σήμερα το Κέντρο Υγείας Περιστερίου, από όπου ανακοίνωσε την επέκταση της λειτουργίας.

Σε πρώτη φάση ξεκινούν 161 Κέντρα Υγείας σε όλη τη χώρα: 103 από τη Δευτέρα και άλλα 58 από τις 15 Οκτωβρίου και 42 Περιφερειακά Ιατρεία*. Η ενεργοποίηση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας αναμένεται να αποσυμφορήσει σε μεγάλο βαθμό τα Νοσοκομεία, ιδιαίτερα τα Νοσοκομεία αναφοράς.

Στη Δυτική Μακεδονία που ανήκει στην 3η ΥΠΕ, θα λειτουργούν επτά κέντρα υγείας. Δείτε αναλυτικά τη λίστα με τα κέντρα υγείας στα οποία μπορούν να προσέλθουν οι πολίτες της περιοχής, όπως αυτά ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Υγείας:

ΚΟΖΑΝΗΣ 7.00-15.00

ΑΡΓΟΥΣΟΡΕΣΤΙΚΟΥ 24ωρο

ΣΕΡΒΙΩΝ 24ωρο

ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ 24ωρο

ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ 24ωρο

ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ 24ωρο

ΔΕΣΚΑΤΗΣ 24ωρο

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα