Κοζάνη Τοπικά Νέα

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας Δήμου Κοζάνης: Συνεχίζεται το πλούσιο πρόγραμμα των δράσεων- σήμερα Δευτέρα 21/9, Stroller Workout στο Δημοτικό Κήπο

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα συνεχίστηκαν το σαββατοκύριακο οι δράσεις του Δήμου Κοζάνης για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την πρόληψη μετάδοσης και διασποράς του κορωνοϊού.

Αναλυτικά, οι δράσεις συνεχίστηκαν το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής. Η Δημοτική Αστυνομία ανέλαβε να εκπαιδεύσει τα παιδιά που βρέθηκαν στο χώρο με τους γονείς τους, σε θέματα ασφαλούς μετακίνησης πεζών και ποδηλατών, στη χρήση κράνους και ζώνης ασφαλείας, καθώς και στην αναγνώριση των σημάτων οδικής κυκλοφορίας.

Οι δράσεις συνεχίστηκαν την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου με πεζοπορία στα περιαστικά μονοπάτια του Αηλιά, με αφετηρία το πάρκο Ηπειρωτών. Τη δράση διοργάνωσε ο ΕΟΣ Κοζάνης, με τη συμμετοχή αρκετών παιδιών που συνοδεύονταν από τους γονείς τους.

Σήμερα, Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας συνεχίζεται στο Δημοτικό Κήπο στις 18.00, με την πρωτότυπη δράση Stroller Workout. Γονείς με παιδιά σε καρότσι –και όχι μόνο- θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μάθημα yoga γυμναστικής από έμπειρη γυμνάστρια, σε ένα ευχάριστο πρόγραμμα διάρκειας 30 λεπτών. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για κάθε ενδιαφερόμενο.

Η προγραμματισμένη προβολή ταινίας στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη για σήμερα το απόγευμα, δεν θα πραγματοποιηθεί.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα