ΚοζάνηΤοπικά Νέα

Γ. Κασαπίδης: Ένα βήμα πιο κοντά στην επαναλειτουργία της Σχολής Αστυφυλάκων στην Π.Ε. Γρεβενών

Υπογράφηκε την Τρίτη 25 Ιουλίου 2023, από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιο Κασαπίδη και τον ανάδοχο, η σύμβαση για την κατασκευή του έργου, «Ανακαίνιση  μαγειρείων και κατασκευή ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων για την επαναλειτουργία της Σχολής Αστυφυλάκων Γρεβενών», προϋπολογισμού 74.400,00 € (με ΦΠΑ).

Ταυτόχρονα ο κ. Κασαπίδης υπέγραψε και τις συμβάσεις των έργων, «Προμήθεια υλικών αποκατάστασης φθορών Σχολής Αστυφυλάκων Γρεβενών – Τμήμα 1 – Υδραυλικά υλικά», «Προμήθεια υλικών αποκατάστασης φθορών Σχολής Αστυφυλάκων Γρεβενών – Τμήμα 2 – Ηλεκτρολογικά Υλικά» και «Προμήθεια υλικών αποκατάστασης φθορών Σχολής Αστυφυλάκων Γρεβενών – Τμήμα 3 –  Υλικά χρωματισμών», συνολικού προϋπολογισμού 19.505,88 € (με ΦΠΑ). Οι συμβάσεις αυτές αφορούν ενδεικτικά την προμήθεια και την εγκατάσταση του απαραίτητου INOX εξοπλισμού (λαντζών, πάγκων και ραφιών) ώστε να πληρούνται οι απαραίτητες υγειονομικές απαιτήσεις.

Ο Περιφερειάρχης μετά την υπογραφή της σύμβασης σημείωσε ότι: «Στόχος μας είναι έως τα τέλη Σεπτεμβρίου το κτίριο να είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους πρώτους 200 δόκιμους αστυφύλακες στα Γρεβενά, μετά από δώδεκα έτη παύσης λειτουργίας της Σχολής».

Η Περιφερειακή Αρχή στηρίζει το κομβικό εγχείρημα της επαναλειτουργίας της Σχολής Αστυφυλάκων στα Γρεβενά και προχωρά με ταχείς ρυθμούς στη διεκπεραίωση όλων των απαραίτητων έργων και σχεδίων, ώστε το φθινόπωρο να παραδοθεί στην ΕΛ.ΑΣ. ένα σύγχρονο και άρτιο ίδρυμα.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα