ΚοζάνηΤοπικά Νέα

Η Δίκη των προσφυγόπουλων που προκάλεσαν σωματική βλάβη στον 18χρονο από την Αιανή

 

Την Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019, στις 10:30 το πρωί θα εκδικαστεί τελικά η υπόθεση των έξι ανήλικων προσφύγων, που κατηγορούνται για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης σε βάρος 18χρονου, κατοίκου Αιανής, σε επεισόδια που έγιναν τα ξημερώματα της Κυριακής 16 Ιουνίου με νεαρούς της περιοχής.

Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κοζάνης εμφανίστηκαν τελικά οι τέσσερις από τους έξι κατηγορούμενους, που συμμετείχαν στο επεισόδιο στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου της Αιανής, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 18χρονος, ο οποίος είχε μεταφερθεί για στο Νοσοκομείο Κοζάνης, καθώς είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Τα ασυνόδευτα ανήλικα προσφυγόπουλα φιλοξενούνται από τον Απρίλιο του 2018, σε ξενοδοχείο της Αιανής όπου λειτουργεί ως δομή της «Άρσις» σε συνεργασία με τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης.

Αμέσως μετά το περιστατικό συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου τα έξι προσφυγόπουλα και ένας από τους νεαρούς της περιοχής.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα