Κοζάνη Τοπικά Νέα

Η Euromedica εξοπλίζει την Κοζάνη με έναν υπερσύγχρονο μοριακό αναλυτή του νέου κορωνοϊού SARS-CoV-2

Παραδόθηκε στη Γενική Κλινική EUROMEDICA «ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ» μοριακός ανιχνευτής του γονιδιώματος του νέου κορωνοϊού SARS-CoV-2/COVID-19, εξοπλίζοντας και την Κοζάνη με ένα τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικό μηχάνημα ώστε η Κλινική να μπορεί να συνεχίσει να παρέχει τις πιο σύγχρονες υπηρεσίες Υγείας σε όσους τις χρειάζονται.

 

Ο νέος μοριακός ανιχνευτής, μπορεί να αναλύει το δείγμα γρηγορότερα και να δίνει αποτέλεσμα μέσα σε μόλις 90 λεπτά, μειώνοντας το χρόνο αναμονής των αποτελεσμάτων.Ο νέος αναλυτής θα βοηθήσει σημαντικά στην επίσπευση της διαδικασίας του προεγχειρητικού ελέγχου των ασθενών, διευκολύνοντας έτσι την αμεσότερη διενέργεια των επεμβάσεων.

Η διαγνωστική  εξέταση, από την οποία δεν προκύπτουν απόβλητα, θα πραγματοποιείται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου θα τηρούνται αυστηρά όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα βιοασφάλειας για τη προστασία των νοσηλευόμενων, των  εργαζόμενων, του περιβάλλοντος αλλά και του εξεταζόμενου δείγματος.

Τον νέο αναλυτή παρέδωσε ο Επιστημονικός Διευθυντής του Ομίλου ΕUROMEDICA ο Καθηγητής Νικόλαος Μαλισιόβας ο οποίος τόνισε πως «H ΕUROMEDICA, με γνώμονα πάντα την παροχή υψηλού επιπέδου ιατρικών υπηρεσιώνκαι την προάσπιση της υγείας των ασθενών, ενισχύει το δίκτυοτης με έναν μοριακό αναλυτή τελευταίας γενιάς, , προσφέροντας στους κατοίκους της Κοζάνης τη δυνατότητα να τυγχάνουν της χειρουργικής ή άλλης θεραπείας που χρειάζονται,χωρίς καθυστερήσεις και αναμονές.»

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα