ΚοζάνηΤοπικά Νέα

Ηλίας Κάτανας: Η τοποθέτηση των φαναριών στην Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων είναι άλλη μία επιπόλαια απόφαση

Η τοποθέτηση των φαναριών στην Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων είναι άλλη μία επιπόλαια απόφαση του κ. Κασαπίδη που δείχνει πως οι πολίτες των Σερβίων, του Βελβεντού, των Καμβουνίων, του Λιβαδερού και όλων των  γύρω χωριών, θα ταλαιπωρηθούν τουλάχιστον για ακόμη 4 χρόνια. Σήμερα στην οικονομική επιτροπή επιβεβαιώθηκε με τον πιο περίτρανο τρόπο, δια στόματος των υπευθύνων της Περιφερειακής Αρχής μιας και οι μελέτες για την Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων θα διαρκέσουν τουλάχιστον 4 χρόνια, όπως είχαμε γράψει πριν λίγο καιρό και τελικά είχαμε δίκιο.
Από ότι φαίνεται το μοναδικό έργο που θα βλέπουμε από τον κ. Κασαπίδη στην Γέφυρα θα είναι το φανάρι κυκλοφορίας, τα 60 χιλιάδες ευρώ περίπου για τον τεχνικό σύμβουλο που θα ετοιμάσει τις μελέτες και μία απίστευτη ταλαιπωρία των οδηγών.  Τα είχε πει άλλωστε και τότε στο Περιφερειακό Συμβούλιο ο επικεφαλής μας ο κ. Καρυπίδης, όταν ο κ. Κασαπίδης κινδυνολογούσε, λέγοντας μας πως φοβάται μην πέσει η γέφυρα. Αν είναι δυνατόν!
Δυστυχώς όμως όταν δεν ακούς και παραβλέπεις τους ανθρώπους των υπηρεσιών, την πληρώνει ο πολίτης.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα