ΚοζάνηΤοπικά Νέα

Ηλίας Κάτανας: Κύριε Κασαπίδη οποιαδήποτε καθυστέρηση και αδυναμία από πλευρά σας, θα είναι η ταφόπλακα της τοπικής μας επιχειρηματικότητας.

Το λέγαμε, το φωνάζαμε, το προτείναμε. Τώρα όμως το απαιτούμε. Το απαιτούμε εμείς, το ζητά απεγνωσμένα ο κόσμος της αγοράς, όλες οι επιχειρήσεις. Κύριε περιφερειάρχη αύριο κιόλας, φωνάξτε τις οικονομικές υπηρεσίες, τροποποιείστε τα προγράμματα και δώστε λεφτά στις επιχειρήσεις με γενναία αύξηση του προγράμματος της μη επιστρεπτέας προκαταβολής. Ζητήστε συνάντηση με τον πρωθυπουργό και φέρτε χρήματα από τα κεντρικά ταμεία του κράτους και διαθέστε τα στην αγορά. Οποιαδήποτε καθυστέρηση και αδυναμία από πλευρά σας, θα είναι η ταφόπλακα της τοπικής μας επιχειρηματικότητας.
Σε όλους που θα χάσουν το μεροκάματο τους, στους ανθρώπους που θα κλείσουν τα μαγαζιά τους, το υπομονή και το κουράγιο είναι πολύ λίγα για να τους τα πω….

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα