Γενικά

Ημιμαραθώνιος Κρήτης 2019 – βίντεο: Το σποτ που θα σε κάνει να αφήσεις κάτω το κινητό

Ημιμαραθώνιος Κρήτης 2019 – βίντεο: Πρωταγωνιστής στο σποτ είναι ο μικρός Μάνος, ένα αγόρι που δεν θέλει να παίξει βιντεοπαιχνίδια με τον αδερφό του και ψάχνει κάποιον να παίξει μπάλα.

Ημιμαραθώνιος Κρήτης 2019- βίντεο : Με ένα συγκινητικό βίντεο καλούν οι υπεύθυνοι του Ημιμαραθώνιος Κρήτης 2019 τους πολίτες να συμμετάσχουν σε αυτόν στις 6 Οκτωβρίου. Το νέο σποτ του Ημιμαραθωνίου Κρήτης, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Οκτώβριο στο Αρκαλοχώρι, έχει ως θέμα ένα μεγάλο πρόβλημα της εποχής μας, που δεν είναι άλλο από τη μανία μας με τις ηλεκτρονικές συσκευές και κυρίως με τα κινητά τηλέφωνα. Το βίντεο έχει τίτλο «Ο φίλος μου το κινητό».

«Το γνωρίζουμε πια όλοι ότι ένα μεγάλο πρόβλημα της εποχής μας είναι η αλόγιστη χρήση ηλεκτρονικών συσκευών , κινητών τηλεφώνων, tablets και υπολογιστών. Όλα αυτά είναι αναμφισβήτητα χρήσιμα εργαλεία για τους ανθρώπους αλλά συγχρόνως τους αποξενώνουν. Οι εικόνες της καθημερινότητάς μας αλλάζουν… Η άλλοτε γεμάτη αλάνα της γειτονιάς αδειάζει…Τα παιδιά προτιμούν να “παίζουν” καθισμένα μπροστά σε οθόνες. Μωρά δεν τρώνε αν δε βρίσκονται μπροστά από ένα κινητό. Παρέες νέων, που κάθονται στο ίδιο τραπέζι, προτιμούν να ανταλλάσσουν μηνύματα στο κινητό. Οδηγοί που το χρησιμοποιούν εν ώρα οδήγησης θέτοντας σε κίνδυνο τόσο τη ζωής τους όσο και των συνανθρώπων τους.

Ο Μάνος δε θέλει να παίξει βιντεοπαιχνίδια με τον αδερφό του. Θέλει να βγει έξω να παίξει μπάλα. Ο πατέρας του απαντάει ξανά ένα «σε λίγο» που δεν έρχεται ποτέ. Ο φίλος του ο Γιώργος ούτε καν τον ακούει. Περπατάει στο χωριό και παντού η ίδια εικόνα. Βλέπει όμως ένα παιδί που δεν κρατάει κινητό. Είναι ο Γιάννης, ένα τυφλό αγόρι, που διαβάζει ένα βιβλίο σε γραφή braille. Ο Μάνος ενθουσιάζεται και του προτείνει να τρέξουν. Ο Γιάννης στην αρχή είναι διστακτικός αλλά τελικά δέχεται και κερδίζει.

Όλοι έχουν δικαίωμα στον αθλητισμό και όλοι μπορούν να τρέξουν και να παίξουν. Δες το κι εσύ, μην ψάχνεις άλλες δικαιολογίες. Σήκω από τον υπολογιστή , άφησε το κινητό, βγες έξω… Περπάτησε… Τρέξε… Στις 6 Οκτώβρη έχεις μια ευκαιρία να τη δεις αλλιώς…Ημιμαραθώνιος Κρήτης. Θα είσαι στην εκκίνηση ; Είσαι νικητής! (Ο Γιάννης Σαμαράς είναι μαθητής του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Τυφλών Καλλιθέας)».

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα