Κοζάνη Τοπικά Νέα

«Καλλιόπη Βέττα: Κοινοβουλευτική ερώτηση για την ανάγκη πρόσθετων μέτρων στήριξης στην ΠΕ Κοζάνης λόγω των περιοριστικών μέτρων»

«Καλλιόπη Βέττα: Κοινοβουλευτική ερώτηση για την ανάγκη πρόσθετων μέτρων στήριξης στην ΠΕ Κοζάνης λόγω των περιοριστικών μέτρων»

Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα κατέθεσε κοινοβουλευτική ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών για την ανάγκη πρόσθετων μέτρων στήριξης στην ΠΕ Κοζάνης.

Στην ερώτηση γίνεται αναφορά στα σημαντικά προβλήματα που έχουν προκύψει στην οικονομική ζωή της περιοχής έπειτα κι από τα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί από τις 16 Οκτωβρίου.

Ειδικότερα, επισημαίνεται η σωρευτική διάσταση της παρούσας κρίσης, καθώς έχουν προηγηθεί το lock down της άνοιξης, όπως επίσης οι ισχυροί κλυδωνισμοί εξαιτίας της βίαιης απολιγνιτοποίησης.

Στην ερώτηση, ενσωματώνονται προτάσεις και θέσεις από το Εμπορικό Επιμελητήριο της Κοζάνης, τον Εμπορικό Σύλλογο και το Σωματείο Εστίασης, οι οποίοι, μαζί με άλλους φορείς, έχουν αιτηθεί ειδικότερα μέτρα στήριξης από τα αρμόδια Υπουργεία.

Τέλος, γίνεται μνεία στις έξι συγκεκριμένες προτάσεις που κατέθεσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αλέξης Τσίπρας, ενώπιων των θεσμικών και παραγωγικών φορέων, κατά την διάρκεια της επίσκεψής του την προηγούμενη Τετάρτη.

 

Επισυνάπτεται η ερώτηση.

Με εκτίμηση

Γραφείο Βουλευτή

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα