ΚοζάνηΤοπικά Νέα

Κορωνοϊός: Έκτακτη σύσκεψη της επιτροπής covid του Δήμου Κοζάνης

Έκτακτη σύσκεψη της επιτροπής covid του Δήμου Κοζάνης πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 14 Οκτωβρίου, στο Δημαρχείο.

Τη σύσκεψη συγκάλεσε ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, ενώ παρέστησαν ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Κοζάνης για θέματα υγείας Αναστάσιος Σιδηράς, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Μέριμνας και Πρόνοιας Γρηγόρης Τζουμερκιώτης, ο πρόεδρος του ΟΑΠΝ Ζήσης Μάρας, ο γενικός γραμματέας του Δήμου Κοζάνης Νίκος Νικολάου, η πρόεδρος του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης Ελένη Γκατζογιάννη, καθώς και αν. προϊστάμενος Διοικητικών Υπηρεσιών Γιάννης Γρηγοριάδης.
Στο πλαίσιο της συνάντησης, οι παριστάμενοι ενημερώθηκαν για τα αποτελέσματα της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 13 Οκτωβρίου με εκπροσώπους όλων των εμπλεκόμενων φορέων, για τις εξελίξεις στα ζητήματα του κορωνοϊού.
Επίσης, επί τάπητος τέθηκε η διαχείριση του ζητήματος σε επίπεδο υπηρεσιών, καθώς η ΠΕ Κοζάνης βρίσκεται στο επίπεδο 3 της επιδημιολογικής κλίμακας. Βασικός στόχος η υλοποίηση δράσεων για την ενημέρωση των υπηρεσιών σε ζητήματα διαχείρισης και τήρησης των κανόνων ατομικής προστασίας.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα