ΚοζάνηΤοπικά Νέα

Κορωνοϊός: Ένας χρόνος λειτουργίας της Γραμμής Ψυχολογικής Υποστήριξης του Δήμου Κοζάνης

Τις ανησυχίες τους για την πανδημία και τις επιπτώσεις της απομόνωσης εκφράζουν οι πολίτες, τηλεφωνώντας στη Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης του Δήμου Κοζάνης 2461028120.

Η εν λόγω γραμμή, που ξεκίνησε να παρέχει υπηρεσίες στους δημότες μεσούσης της υγειονομικής κρίσης, έχει κλείσει ένα χρόνο λειτουργίας, παρέχοντας ψυχολογική υποστήριξη σε πολίτες σε όλο το εύρος του Δήμου Κοζάνης.
Όπως υπογραμμίζει η υπεύθυνη ψυχολόγος, Φωτεινή Χατζηνικολάου, «Η Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης ξεκίνησε τη λειτουργία της, την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου του 2020. [Μέσω της γραμμής] έχουν υποστηριχθεί ψυχολογικά και συμβουλευτικά πολίτες του Δήμου Κοζάνης, ενώ από το Δεκέμβριο του 2020 δεχόμαστε και δια ζώσης κάποιους από τους πολίτες, κατόπιν αιτήματός τους».
Αξίζει να σημειωθεί, ότι η τηλεφωνική γραμμή 2461028120 λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, 8 το πρωί με 4 το μεσημέρι, από το Κέντρο Κοινότητας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Κοζάνης.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα