Κοζάνη Τοπικά Νέα

Κοζάνη: Ετοιμότητα στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο για τον κορονοϊό

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται το τελευταίο διάστημα το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης προκειμένου να αντιμετωπίσει τα αυξημένα κρούσματα κορονοϊού στην ευρύτερη περιοχή, καθώς λειτουργεί πλέον αυτόνομη κλινική Covid-19, ενώ η διοίκησή του έχει προχωρήσει στη δέσμευση κλινών για κρούσματα κορονοϊού, εκτός από την Παθολογική Κλινική και σε άλλες κλινικές.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης ο διοικητής του Νοσοκομείου, Στέργιος Γκανάτσιος, αφού είπε πως συνιστά στους πολίτες να εφαρμόζουν πλήρως όλα τα μέτρα για την αντιμετώπιση τη πανδημίας, τόνισε ότι υπάρχει ανησυχία από την αυξητική αύξηση των κρουσμάτων στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, επειδή, όπως ανέφερε, οι πολίτες «δεν ήταν ιδιαίτερα προσεκτικοί το προηγούμενο διάστημα».

Από την πλευρά της, η διοίκηση του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης προχωρά και στην προετοιμασία της νέας Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας, καθώς, όπως είπε ο κ. Γκανάτσιος, έχει έρθει ήδη ο εξοπλισμός επτά κλινών, όπως, επίσης, και οκτώ αναπνευστήρες, ενώ εξετάζεται ο τρόπος λειτουργίας της με εξιδεικευμένο προσωπικό.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα