ΚοζάνηΤοπικά Νέα

Κοζάνη: Παρέμβαση αντιπολίτευσης του Δήμου για τα μονοπάτια

Την ολοκλήρωση του έργου της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής για την καταγραφή, συντήρηση και ανάδειξη του Δικτύου περιπατητικών μονοπατιών, ζητά από τη δημοτική αρχή η παράταξη του πρώην δημάρχου Κοζάνης «Κοζάνη: Τόπος να ζεις».

Όπως επισημαίνει ως Δημοτική Αρχή  πριν από  περίπου τρία  χρόνια δρομολόγησε έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό, χρηματοδοτούμενο από τον Τοπικό Πόρο, προκειμένου να γίνει η εκπόνηση μελέτης, η προμήθεια του εξοπλισμού και η ολοκλήρωση των έργων και των  δράσεων προβολής και ανάδειξης και δημιουργία έξυπνης ηλεκτρονικής εφαρμογής για τα περιπατητικά μονοπάτια και ήδη είχαν ολοκληρωθεί τα δύο από τα τρία στάδια.

«Θεωρούμε  πως η σημερινή Δημοτική Αρχή πρέπει να θέσει ως προτεραιότητα την ολοκλήρωση των έργων τώρα που  έχει  εξομαλυνθεί η χρηματοδότηση από τον Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα, αλλά κυρίως λόγω της άνθισης του δρομικού κινήματος και της ορεινής πεζοπορίας», καταλήγει η ανακοίνωση και ζητά να υπάρξει συνεργασία με την Περιφέρεια και τους όμορους Δήμους «ώστε να μπορεί να δημιουργηθεί ένα ολοκληρωμένο δίκτυο περιπατητικών μονοπατιών στην Δυτική Μακεδονία, τα οποία σε λίγα χρόνια  να γίνουν ελκυστικά-ανταγωνιστικά όχι μόνον στην χώρα μας, αλλά και διεθνώς».

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα