Κοζάνη Τοπικά Νέα

Κοζάνη: Πολίτες πληρώνουν μαζί με το ψωμί τους, ένα ακόμη για όσους δεν έχουν να αγοράσουν

Έτσι, ο πελάτης μπορεί μαζί με το δικό του ψωμί, να πληρώσει ένα επιπλέον ψωμί, κουλούρι ή κάτι άλλο που επιθυμεί και να το αφήσει σε «αναμονή» για κάποιον συμπολίτη του που το έχει ανάγκη.

Για κάθε «ψωμί σε αναμονή» ο καταστηματάρχης κόβει την αντίστοιχη απόδειξη, την τοποθετεί σε εμφανές σημείο και παράλληλα αναγράφει τον αριθμό των ψωμιών, ή άλλων ειδών, που είναι σε αναμονή σε κάποιον πίνακα.

«Όποιος θέλει να πάρει κάποιο από τα ψωμιά ή τα υπόλοιπα είδη, το μόνο που έχει να κάνει είναι να επισκεφτεί έναν φούρνο, που στη βιτρίνα του θα έχει την αντίστοιχη ενημερωτική αφίσα και να το ζητήσει.

Ο υπάλληλος του φούρνου θα του το δώσει, μαζί με την απόδειξη, διασφαλίζοντας έτσι μια αξιοπρεπή διαδικασία» εξήγησε ο κ. Λεούδης προσθέτοντας ότι στόχος της ΑΡΣΙΣ είναι να επεκτείνει αυτή την προσπάθεια και στα περιφερειακά χωριά.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

1 σχόλιο

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΠΕΠΠΟΣ 14 Δεκεμβρίου 2019 at 09:30

Δηλαδή η επιχείρηση δεν έχει την δυνατότητα. να ζυμώσει 50 κιλά ψωμί να το δωσει δωρεάν όπως κάνουμε εμείς στην Νικαια όσοι έχουν κάρτα απορίας κ ανεργίας;;;;
Κ επιβαρύνουν τον πελάτη ;;;; Ελεος παιδιά,ντροπή,
Αρτοποιίο Νοστιμουλης

Απάντηση

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα