ΚοζάνηΤοπικά Νέα

Κοζάνη: Ψάρεψε γουλιανό 123 κιλά στην λίμνη Πολυφύτου

Για τις αγορές της Ρουμανίας ταξιδεύουν οι γουλιανοί 92 και 123 κιλών ο καθένας που έπιασε στα δίχτυα του ο επαγγελματίας ψαράς από τον Βαθύλακκο Κοζάνης στην λίμνη Πολυφύτου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που αλιεύει τα συγκεκριμένα λιμνίσια ψάρια ο Μιχάλης Παπαδημητρίου αφού πέρσι έπιασε γουλανό 230 κιλά. Ο κ.Παπαδημητρίου που συνεχίζει το επάγγελμα των γονιών του, δηλώνοντας ικανοποιημένος από το μεροκάματο καθώς και από την πρόσφατη ψαριά αφού το κιλό ο γουλιανός πωλείται μέχρι και 6 ευρώ.

Αν και οι συνθήκες δύσκολες λόγω και του καιρού στη λίμνη Πολυφύτου, συνεχίζει στο χώρο των επαγγελματιών ψαράδων που η οικογένειά του συνεχίζει εδώ και 140 χρόνια

Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Κοζάνης είναι η εποχή που τα γατόψαρα, που παραμένουν για μήνες στον βυθό, σηκώνονται προς αναζήτηση τροφής. Εν τω μεταξύ στις πετυχημένες του ψαριές τοποθετεί και την αλίευση γριβαδιού 17 κιλών.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα