ΚοζάνηΤοπικά Νέα

Λειτουργία Λαϊκής Αγοράς Αριστοτέλους

Σύμφωνα με το γ’ σχετικό (άρθρο 2) επιτρέπεται η λειτουργία των λαϊκών αγορών για το σύνολο των εκθετών, με τις εξής δυο προϋποθέσεις:
Α. Απόσταση μεταξύ εκθετηρίων πάγκων τρία μέτρα.
Β. Χρήση μη ιατρικών μασκών από τους εκθέτες.
Αυτονόητο είναι ότι για την εισαγωγή και δραστηριοποίηση του συνόλου των εμπόρων και παραγωγών θα απαιτηθούν πολλές μετατοπίσεις και μετακινήσεις των πάγκων. Θα αξιοποιηθεί το σύνολο των διατιθέμενων χώρων για την ανάπτυξη όλων των εκθετών (πάροδοι, κάθετες οδοί κτλ). Για τον παραπάνω λόγο, το σύνολο των έμπορων βιομηχανικών θα μετακινηθεί στο νότιο μέρος της Λαϊκής και επιπρόσθετα θα αξιοποιηθεί και έκταση παρακείμενη του Σιδηροδρομικού Σταθμού. Για τη βέλτιστη τοποθέτηση, οι έμποροι (βιομηχανικών – διατροφικών) δεν επιτρέπεται να αναπτύσσουν πάγκους πέρα των έξι μέτρων. Οι έμποροι αλιευμάτων έως τέσσερα μέτρα μήκους. Οι δε παραγωγοί έως τρία μέτρα. Διάφορες υποκατηγορίες αυτών (παραγωγοί μελιού, κρασιού κτλ) μόνο ένα μέτρο.
Σε περίπτωση που οι χώροι δεν επαρκούν θα μειώνονται περαιτέρω τα μήκη των πάγκων.
Εφιστούμε την προσοχή ότι η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική.
Κλιμάκιο της Υπηρεσίας θα βρίσκεται από τις πρώτες πρωινές ώρες για την καλύτερη τοποθέτηση και κατανομή.

ΛΑΙΚΉ -Model

 

Ο Αντιδήμαρχος

Κώστας Κυριακίδης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα