ΚοζάνηΤοπικά Νέα

Λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, αναβάλλονται οι σημερινές (9-5-2023) προγραμματισμένες εργασίες για τον εκσυγχρονισμό φρεατίων ύδρευσης.

Λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, αναβάλλονται οι σημερινές (9-5-2023) προγραμματισμένες εργασίες για τον εκσυγχρονισμό φρεατίων ύδρευσης.

Χθες, η Δ.Ε.Υ.Α Κοζάνης ενημέρωσε τους πολίτες της Κοζάνης που διαμένουν και δραστηριοποιούνται στις οδούς Δάρβαρη, Τριπτολέμου, στο τμήμα της οδού Εμμανουήλ Παππά από τη διασταύρωση της με την οδό Γεροστάθη έως τη διασταύρωση της με την οδό Γκέρτσου Κων., στο τμήμα της οδού Γκέρτσου Κων. από τη διασταύρωση της με την οδό Πλαταιών έως τη διασταύρωση της με την οδό Πόποβιτς και στο τμήμα της οδού Τριών Δένδρων από τη διασταύρωση της με την οδό Γκέρτσου Κων. έως τη διασταύρωση της με την οδό Τριπτολέμου, ότι ήμερα, Τρίτη 9 Μαΐου 2023, επρόκειτο να γίνει διακοπή της υδροδότησης, από τις 08.30 έως τις 17.00, λόγω των εργασιών που πρέπει να γίνουν για τον εκσυγχρονισμό (τοποθέτηση νέου μηχανολογικού εξοπλισμού) ορισμένων κεντρικών φρεατίων του δικτύου ύδρευσης.
Ωστόσο, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν τις τελευταίες ώρες, οι εργασίες αυτές δεν μπορούν να γίνουν, οπότε δεν θα ισχύσει και η προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης.
Για τη νέα ημερομηνία των εργασιών αυτών θα σας ενημερώσουμε με νέο δελτίο μας.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.
Από την ΔΕΥΑΚ

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα