Κοζάνη Τοπικά Νέα

Οι νέοι αντιδήμαρχοι και οι πρόεδροι των δημοτικών επιχειρήσεων

Τους νέους αντιδημάρχους και τους εντεταλμένους συμβούλους του Δήμου Κοζάνης ανακοίνωσε σήμερα Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019, λίγο πριν την ολοκλήρωση της ειδικής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, ο δήμαρχος Λάζαρος Μαλούτας.

Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών ορίστηκε ο Μάρκος Φλώρος, αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Προγραμματισμού, ο Βαγγέλης Σημανδράκος, αντιδήμαρχος Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας ο Κώστας Κυριακίδης, αντιδήμαρχος Πολεοδομίας η Ματίνα Αμανατίδου, αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Καθαριότητας ο Βασίλης Βασιλακόπουλος, αντιδήμαρχος Πολιτισμού η Ελπίδα Κοϊμτσίδου και αντιδήμαρχος Δημοτικών Διαμερισμάτων ο Γιώργος Δουγαλής.

Εντεταλμένοι σύμβουλοι ορίστηκαν οι: Παιδείας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης η κ. Σουλτάνα Βεντούλη, Υγείας και προληπτικής Ιατρικής ο κ. Σιδηράς και Κοινωνικός Πρόνοιας ο Γρηγόρης Τζουμεριώτης.

Επίσης ο κ. Μαλούτας όρισε ως γενικό γραμματέα του Δήμου Κοζάνης, το Νίκο Νικολάου.

ΕΡΤ

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα