ΚοζάνηΤοπικά Νέα

Οι πέντε Δήμαρχοι της Π.Ε. Κοζάνης ενώνουν τις φωνές τους και στέλνουν κοινό μήνυμα για τη μάχη με τον κορωνοϊό: «Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε» (ΒΙΝΤΕΟ)

Με την κατάσταση του κορωνοϊού όπως έχει διαμορφωθεί στην περιοχή να είναι κρίσιμη και τον αριθμό των κρουσμάτων να παραμένει ανησυχητικός, οι πέντε Δήμαρχοι της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, Παναγιώτης Πλακεντάς, Χρήστος Ζευκλής, Χρήστος Ελευθερίου και Μανώλης Στεργίου, απευθύνουν από κοινού ένα μήνυμα στους πολίτες.

Μεταξύ άλλων, οι δήμαρχοι αναφέρονται στην ανάγκη τήρησης των μέτρων ατομικής προστασίας, εξαίρουν την αυτοθυσία των υγειονομικών επισημαίνοντας την αδυναμία του υγειονομικού συστήματος, και καλούν την Πολιτεία να στηρίξει την τοπική οικονομία με κάθε μέσο.
«Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε» διαμηνύουν οι αιρετοί, επιδεικνύοντας ομοφωνία εν μέσω της υγειονομικής κρίσης.

 

 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα