Κοζάνη Τοπικά Νέα

Ωρες κοινού για το Εκκλησιαστικό Κειμηλιαρχείο «Άγιος Συμεών ο νέος Θεολόγος» – Θα λειτουργήσει η Σχολή Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής «Διονύσιος Ψαριανός»

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΕΡΒΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΖΑΝΗΣ

Στην Ιερά Μητρόπολη Σερβίων και Κοζάνης λειτουργεί το Εκκλησιαστικό Κειμηλιαρχείο «Άγιος Συμεών ο νέος Θεολόγος», του οποίου τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου. Στεγάζεται στον ισόγειο του κτιρίου των διοικητικών υπηρεσιών της Ιεράς Μητροπόλεως επί της οδού Χαρισίου Μεγδάνη 6. Οι ώρες λειτουργίας του για το κοινό είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9:00-12:00 το πρωί. Υπεύθυνος είναι ο κ. Θεόδωρος Χατζηευστρατίου (Θεολόγος). Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6943792555.

Επίσης, θα λειτουργήσει φέτος η Σχολή Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής «Διονύσιος Ψαριανός» της Ιεράς Μητροπόλεως Σερβίων και Κοζάνης στις αίθουσες του Μπλιουρείου Εκκλησιαστικού Ιδρύματος (απέναντι από τον Ι. Ν. Αγίου Νικολάου Κοζάνης). Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 24611-81068, 6976814401.

Τέλος, τηρουμένων των μέτρων για τον κορωνοϊό, την δεύτερη Κυριακή του Οκτωβρίου (10/10) θα ξεκινήσουν οι ενοριακές κατηχητικές συνάξεις. Οι εφημέριοι των Ιερών Ναών θα ενημερώσουν τους πιστούς των ενοριών τους για τα κατηχητικά τμήματα που θα συγκροτηθούν.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα