Κοζάνη Τοπικά Νέα

Ορκωμοσίες Δημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Προέδρων Κοινοτήτων

Ετοιμάζονται οι νέοι Δήμαρχοι για τις τελετές ορκωμοσίας ώστε να αναλάβουν από την 1η Σεπτεμβρίου τους Δημαρχιακούς θώκους μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του περασμένου Μαΐου. Οι τελετές ορκωμοσίας Δημάρχων νεοεκλεγέντων Δημοτικών Συμβούλων, Προέδρων και μελών των Συμβουλίων Κοινοτήτων έχουν ήδη αποφασιστεί, τόσο η ημέρα όσο και ο χώρος διεξαγωγής τους. Στο Δήμο Κοζάνης ο Δήμαρχος Λάζαρος Μαλούτας επέλεξε την ιστορική έδρα την Αιανή για να τελέσει την ορκωμοσία που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019, στο Πνευματικό Κέντρο, στις 7 το απόγευμα.

 

Μια μέρα πριν αναλάβει τα νέα του καθήκοντα ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς και το Δημοτικό Συμβούλιο , στις 31 Αυγούστου 2019, θα πραγματοποιηθεί η τελετή ορκωμοσίας στο αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας στις 18:30.

 

Η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου Βοίου Χρήστου Ζευκλή και των νεοεκλεγέντων Δημοτικών Συμβούλων των Προέδρων και των μελών των Συμβουλίων Κοινοτήτων, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019 στις 6.30 το απόγευμα στο πολιτιστικό κέντρο «Άρης & Λίλιαν Βουδούρη, στη Σιάτιστα.

 

Στο Δήμο Σερβίων η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου Χρήστου Ελευθερίου, των Δημοτικών Συμβούλων, των Προέδρων και των μελών των Τοπικών Συμβουλίων των Κοινοτήτων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019 στις 12 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία Σερβίων. Την τελετή ορκωμοσίας θα τελέσει o Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σερβίων & Κοζάνης κ.κ. Παύλος.

 

Ενώ στο νέο Δήμο Βελβεντού η ορκωμοσία του Δημάρχου Μανώλη Στεργίου και του Δημοτικού Συμβουλίου θα τελεστεί την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019, στις 8.30 το βράδυ στον ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Βελβεντού, από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σερβίων & Κοζάνης κ.κ. Παύλο.

 

Η Τελετή Ορκωμοσίας του νέου δημάρχου Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη και της νέας Δημοτικής Αρχής θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Αυγούστου, στις 19:00 στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου Καστοριάς.

 

Στον δήμο Άργους Ορεστικού, ο δήμαρχος Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου, οι Δημοτικοί Συμβούλοι, οι Προέδροι και οι Συμβούλοι των Κοινοτήτων του Δήμου θα ορκιστούν την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019, στις 19:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο της πόλης.

 

Η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου Νεστορίου Χρήστου Γκοσλιόπουλου, των Δημοτικών Συμβούλων, των Προέδρων και των εκπροσώπων των τοπικών κοινοτήτων και των κοινοτικών συμβούλων του Δήμου, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019 στις 17: 30 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη.

 

Η Τελετή Ορκωμοσίας του νέου δημάρχου Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη και της νέας Δημοτικής Αρχής θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23/08/2019, στις 12:00 στο πολιτιστικό κέντρο Γρεβενών. Την τελετή ορωμοσίας θα τελέσει ο Μητροπολίτης Γρεβενών Δαβίδ.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα