ΚοζάνηΤοπικά Νέα

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023 διακοπή υδροδότησης σε περιοχή της Κοζάνης (09.00-13.00), για τον εκσυγχρονισμό φρεατίων ύδρευσης.  

 Η Δ.Ε.Υ.Α Κοζάνης ενημερώνει τους πολίτες της Κοζάνης ότι αύριο, Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023, θα γίνει διακοπή της υδροδότησης, από τις 09.00 έως τις 13.00, λόγω των εργασιών που πρέπει να γίνουν για τον εκσυγχρονισμό (τοποθέτηση νέου μηχανολογικού εξοπλισμού) ορισμένων κεντρικών φρεατίων του δικτύου ύδρευσης,  στην περιοχή του 10ου Δημοτικού Σχολείου.  
Η διακοπή αφορά τις εξής οδούς:
το τμήμα της οδού Έβρου από τη διασταύρωσή της με την οδό Ιωνίας έως τη διασταύρωσή της με την οδό Αλιάκμονος, το τμήμα της οδού Θεσσαλονίκης από τη διασταύρωση της με την οδό Αλιάκμονος μέχρι τη διασταύρωση της με την οδό Άρη Φακίνου, το τμήμα της οδού Αν. Ρωμυλίας από τη διασταύρωση της με την οδό Έβρου μέχρι τη διασταύρωση της με την οδό Αλιάκμονος, το τμήμα της οδού Βεροίας από τη διασταύρωση της με την οδό Έβρου ως τη διασταύρωση της με την οδό Άρη Φακίνου, τη Λορέντζου Μαβίλη και τη Μαρίας Ιορδανίδου.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.
Από την ΔΕΥΑΚ

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα