Κοζάνη Τοπικά Νέα

Προσλήψεις μόνιμων γιατρών στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο μέχρι τις αρχές του 2021

Εννέα  (9) μόνιμοι   γιατροί,  διαφόρων ειδικοτήτων , θα προσληφθούν συνολικά στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο  Πτολεμαϊδας, μέχρι και το πρώτο δίμηνο  του 2021, σύμφωνα με τον  Διοικητή  του Νοσοκομείου Πτολεμαϊδας, Σταύρο Παπασωτηρίου.

Με  αφορμή  την ανάληψη των καθηκόντων της Επιμελήτριας Β’  στην μονάδα τεχνητού νεφρού,  Μαρίας  Σκουλαροπούλου, ο Διοικητής  του  Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαϊδας, σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Κοζάνης,   δήλωσε  ότι «πρόκειται  για προσλήψεις πνευμονολόγου, οφθαλμίατρου, ορθοπεδικού, καρδιολόγου,  Διευθυντή  στην Μ.Ε.Θ και γυναικολόγου  και  από μία άλλη  προκήρυξη που είναι σε εξέλιξη,  θα προστεθούν επίσης δύο μόνιμοι γιατροί στην καρδιολογική και την παθολογική κλινική».

Ο κ. Παπασωτηρίου επεσήμανε  ότι «η στελέχωση  του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαϊδας με μόνιμους γιατρούς, αποτελεί  το μεγαλύτερο στοίχημα της  Διοίκησης, ενώ με την τροποποίηση του οργανισμού , στον σχεδιασμό του Νοσοκομείου  συμπεριλαμβάνεται  η  ενίσχυση του ογκολογικού τμήματος, καθώς και άλλων τμημάτων και κλινικών».

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα