Κοζάνη Τοπικά Νέα

Σε τροχιά υλοποίησης το πολυαναμενόμενο Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου Κοζάνης

Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει το πρόγραμμα πολεοδομικής μεταρρύθμισης του Δήμου Κοζάνης, έπειτα από την προκήρυξη της σύμβασης για εκπόνηση μελέτης με τίτλο «Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο Δήμου Κοζάνης (ΔΕ Κοζάνης, Αιανής, Δημητρίου Υψηλάντη, Ελίμειας, Ελλησπόντου)»,βάσει του Νέου Χωροταξικού Νόμου 4759/2020.

Με την εκπόνηση του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου, ευρύτερα γνωστού με την προηγούμενη ονομασία ως Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο, θα προκύψουν χρήσεις γης, σημεία ανάπτυξης παραγωγικών δραστηριοτήτων, καθώς και επεκτάσεις του πολεοδομικού σχεδίου της πόλης και των Κοινοτήτων, για όλες τις δημοτικές ενότητες του Δήμου Κοζάνης.
Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος έχει αναλάβει από την πλευρά της πολιτείας την ανάθεση σε μελετητές της εκπόνησης των απαιτούμενων μελετών και έχει προκηρύξει την ανάθεσή τους.
Σημειώνεται, ότι το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο θα καθορίσει τον πολεοδομικό σχεδιασμό και την οργάνωση του δήμου για τις επόμενες δεκαετίες.

*Η περίληψη της προκήρυξης σύμβασης εκπόνησης μελέτης επισυνάπτεται εδω

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα