ΚοζάνηΤοπικά Νέα

Sky Express: Δρομολόγια και σε Κοζάνη-Καστοριά από 1η Δεκεμβρίου

Με δύο νέους προορισμούς ενισχύει την παρουσία της στην Ελλάδα η Sky Express, που συνεχίζει να αναπτύσσει το δίκτυό της, φθάνοντας πλέον τους 34.

Συγκεκριμένα, από την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου θα συνδέει την Αθήνα με την Κοζάνη και την Καστοριά, με τρεις εβδομαδιαίες προγραμματισμένες πτήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Οι πτήσεις Αθήνα-Κοζάνη-Καστοριά-Αθήνα θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Σάββατο, ενώ οι πτήσεις Αθήνα-Καστοριά- Κοζάνη-Αθήνα κάθε Πέμπτη. Τα νέα δρομολόγια είναι ήδη διαθέσιμα στους επιβάτες, οι οποίοι μπορούν να κάνουν τις κρατήσεις τους στο www.skyexpress.gr.

«Με την ένταξη των νέων δρομολογίων, η Sky Express ενώνει ακόμα περισσότερο την Ελλάδα, προσφέροντας σε όλους τους επιβάτες μεγαλύτερη ποικιλία ταξιδιωτικών επιλογών στο εσωτερικό δίκτυο. Με αυτό τον τρόπο, δίνει τη δυνατότητα και στους ξένους επισκέπτες να έχουν πρόσβαση σε κάθε γωνιά της χώρας, τόσο στην ηπειρωτική, όσο και στη νησιωτική Ελλάδα, συμβάλλοντας έτσι ουσιαστικά στην ανάπτυξη και διεύρυνση της τουριστικής περιόδου» δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Sky Express, Θεόδωρος Κροκίδας.

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα