ΚοζάνηΤοπικά Νέα

Στη Βουλή η ξυλεία του άλσους της Ποντοκώμης

Ερώτηση στη Βουλή, προς τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστή Χατζηδάκη για την παραχώρηση της ξυλείας που θα προκύψει από το άλσος δυτικά του οικισμού Ποντοκώμης, που απαλλοτριώθηκε από τη ΔΕΗ, στα νοικοκυριά των οικισμών του πρώην Δήμου Δημήτριου Υψηλάντη προκειμένου να ικανοποιήσουν την ανάγκη τους για θέρμανση, αντί να παραχωρηθεί σε εργολάβο, κατέθεσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ, Γιάννης Δελλής και Λεωνίδας Στολτίδης.

Στην ερώτησή τους, αφού επισημαίνουν ότι τα τελευταία χρόνια η πρακτική της ΔΕΗ ΑΕ είναι να δίνει την ξυλεία από αυτές τις εκτάσεις σε εργολάβους εξυπηρετώντας την κερδοφορία της καθώς και τα κέρδη των εργολάβων, ζητούν από τον υπουργό να απαντήσει σε ποιες ενέργειες θα προβεί η Κυβέρνηση, ώστε να παραχωρηθεί αυτή στα λαϊκά νοικοκυριά της περιοχής.

Για το ίδιο θέμα οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Κοζάνης ζητούν τη λήψη απόφασης από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα