ΚοζάνηΤοπικά Νέα

Συλλήψεις δύο ημεδαπών σε περιοχές της Κοζάνης και της Πτολεμαΐδας για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν χθες (09-06-2020) σε περιοχές της Κοζάνης και της Πτολεμαΐδας, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 49 και 54 ετών για κατοχή ναρκωτικών, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

 

Συγκεκριμένα στην πρώτη περίπτωση συνελήφθη χθες τις μεσημβρινές ώρες σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης 49χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 11,7 γραμμαρίων. 

 

Στη δεύτερη περίπτωση συνελήφθη χθες το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας 54χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του στην Πτολεμαΐδα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης. 

 

Προανάκριση για τις υποθέσεις ενήργησαν το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης και το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας, αντίστοιχα.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα