Κοζάνη Τοπικά Νέα

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δήμου Κοζάνης για την απώλεια της Μαριέττας Παλλαμήδους

Ο δήμαρχος, η πρόεδρος και το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της Μαριέττας Παλλαμήδους για την απώλειά τους.

Η Μαριέττα Παλλαμήδους αποτέλεσε ένα πρόσωπο συνώνυμο της κοινωνικής προσφοράς και του εθελοντισμού για την περιοχή. Υπήρξε παράδειγμα προς μίμηση για τους νεότερους και άφησε το στίγμα της στην κοινωνία.
Το 2012 μοιράστηκε με τους πολίτες το ιδεώδες του εθελοντισμού στο πλαίσιο του αφιερώματος του Δήμου Κοζάνης «Γυναίκα στα 100 χρόνια ελεύθερης Κοζάνης», μιλώντας με ταπεινότητα για τη ζωή της. Ήταν μία γυναίκα που άξιζε να γνωρίσεις.

Δύναμη και κουράγιο στους οικείους της.

*Συνέντευξη Μαριέττας Παλλαμήδους το έτος 2012, στο πλαίσιο του αφιερώματος «100 Χρόνια Ελεύθερη Κοζάνη» που πραγματοποίησε ο Δήμος Κοζάνης. Το βίντεο αναδημοσιεύεται έπειτα από την απώλεια της Μαριέττας Παλλαμήδους.

https://youtu.be/hAlw75rYhek

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα