ΚοζάνηΤοπικά Νέα

Θετικό κρούσμα κορονοϊού σε διευθυντικό στέλεχος της ΔΕΥΑ Κοζάνης

Ένα διευθυντικό στέλεχος της ΔΕΥΑ Κοζάνης βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό, όπως έγινε γνωστό μετά το αποτέλεσμα του τεστ, και ανακοίνωσε στην διάρκεια της συνεδρίασης που διεξήχθη με τηλεδιάσκεψη ο δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας.

Σύμφωνα και με τον πρόεδρο του Δ.Σ ΔΕΥΑΚ, Κώστα Κυτίδη, θα ακολουθηθούν όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ με όλες τις διαδικασίες, που απαιτούνται ώστε να μην υπάρξει διασπορά. Οκτώ περίπου στελέχη που συμμετείχαν σε σύσκεψη ένας εκ των οποίων το επιβεβαιωμένο κρούσμα, θα παραμείνουν σε καραντίνα, ενώ αναμένεται πιθανότατα αύριο Τετάρτη να διεξαχθούν και rapid tests σε όλο το προσωπικό του Δήμου Κοζάνης, ενώ ξεκίνησαν και οι ιχνηλατήσεις.

Η  υπηρεσία θα συνεχίσει την λειτουργία της με το 1/3 του προσωπικού και με όλα τα απαιτούμενα μέτρα, με τους πολίτες να προσέρχονται μόνο με ραντεβού.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα