ΚοζάνηΤοπικά Νέα

Τι θα κάνει στη δεύτερη Κυριακή των εκλογών η Δημοτική Κίνηση Τόπος να ζεις

Η μόνη μας ¨γραμμή¨ είναι ότι στην Κίνηση δεν υπάρχουν ¨γραμμές¨

Την ερχόμενη Κυριακή ο Δήμος Κοζάνης θα κληθεί να εκλέξει Δήμαρχο και Δημοτική Αρχή.

Εμείς στην Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» θεωρούμε την ελευθερία επιλογής απαραίτητο συστατικό της Δημοκρατίας.

Με αυτήν την έννοια και με απόλυτο σεβασμό στους συμπολίτες μας και την κρίση τους δηλώνουμε ότι δεν σκοπεύουμε ούτε να ευθυγραμμιστούμε με κάποιον από τους υποψήφιους Δημάρχους ούτε και να υποδείξουμε στα μέλη και τους ψηφοφόρους μας κάποιον από τους δύο συνδυασμούς.

Αυτό είναι κάτι πέρα από τις αρχές και τις αξίες μας. Άλλωστε θεωρούμε όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους εχέφρονες, ενεργούς πολίτες που δεν επιδέχονται υποδείξεις και ¨γραμμές¨.

Ως παράταξη δηλώνουμε ότι θα είμαστε παρόντες στο τοπικό πολιτικό γίγνεσθαι αποδεχόμενοι την όποια επιλογή των συμπολιτών μας ασκώντας τον ρόλο μας στο Δημοτικό Συμβούλιο και στην κοινωνία και καλούμε όλους να συμμετέχουν στη διαδικασία των εκλογών.

Η παραπάνω απόφαση λήφθηκε ομόφωνα μετά από ευρεία σύσκεψη των μελών μας και αφού προηγήθηκε θεσμική συνάντηση του επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Χάρη Κουζιάκη με τον κύριο Μαλούτα και τον κύριο Κοκκαλιάρη.

 

Κοζάνη 12/10/2023
Για την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα