ΚοζάνηΤοπικά Νέα

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα μαθήματα φωτογραφίας στο Φωτογραφικό Εργαστήρι του Δήμου Κοζάνης

Το Φωτογραφικό Εργαστήρι του ΟΑΠΝ Κοζάνης συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία με τα μαθήματα φωτογραφίας, που ξεκίνησε πριν από δεκαεπτά χρόνια.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο της γραμματείας: 24610-24467 και ώρες 5-7 μ.μ. από Δευτέρα έως Παρασκευή. Διεύθυνση: Σμύρνης & Κωνσταντινουπόλεως γωνία.

Το πρόγραμμα διαρκεί από τον Οκτώβριο μέχρι τον Ιούνιο. Την εβδομάδα γίνονται δύο δίωρα μαθήματα ψηφιακής φωτογραφίας και επεξεργασίας της με τη χρήση φωτογραφικών προγραμμάτων σε υπολογιστή. Τα μαθήματα ξεκινούν στις 8.30 μ.μ.

Πληροφορίες για το πρόγραμμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://oapnkozanis.gr/fotografiko-ergastiri/

Μήνυμα του επιμορφωτή φωτογραφίας Βρεττάκου Αλέξανδρου

Αγαπητοί/ές φίλοι/ες,

τα μαθήματα ψηφιακής φωτογραφίας θα ξεκινήσουν πάλι φέτος και έτσι θα μας δοθεί η ευκαιρία να περάσουμε εννέα μήνες με ένταση δημιουργίας γύρω από την φωτογραφία. Η ψηφιακή τεχνολογία και η διαδικτυακή πληροφορία θα μας βοηθήσουν να γνωρίσουμε το μέσο γρήγορα και σε βάθος.

Χωρίς καλά – καλά να το καταλάβετε η φωτογραφία θα αλλάξει την οπτική σας για το πώς παρατηρείτε και βλέπετε τον κόσμο γύρω σας. Επίσης θα εξελιχθεί ο τρόπος σκέψης σας γύρω από την εικόνα και θα γνωρίσετε την καλλιτεχνική φωτογραφία που θα σας απελευθερώσει.

Σας περιμένω όπως κάθε χρόνο με χαρά και όρεξη σαν ένας αρχάριος φωτογράφος που θα ξεκινήσει μαζί σας αυτό το μακρύ και ανεπανάληπτο ταξίδι της τεχνικής εικόνας.

Με φωτογραφικούς χαιρετισμούς

Βρεττάκος Αλέξανδρος

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα