HighlightsΚοζάνηΤοπικά Νέα

Από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (13-3) έως αργά το απόγευμα του Σαββάτου (14-3) θα διακοπεί η τηλεθέρμανση λόγω απαραίτητων εργασιών

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης ενημερώνει τους καταναλωτές τηλεθέρμανσης στην πόλη της Κοζάνης, τη Ζ.Ε.Π. και τη Ν. Χαραυγή ότι από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 13 Μαρτίου έως αργά το απόγευμα του Σαββάτου 14 Μαρτίου, θα διακοπεί η παροχή θερμικής ενέργειας προκειμένου να γίνουν ορισμένες απολύτως απαραίτητες εργασίες στα λεβητοστάσια της, οι οποίες θα διασφαλίσουν την εύρυθμη λειτουργία της και κατά τη νέα θερμική περίοδο.

Για το λόγο αυτό παρακαλούμε ιδιαίτερα τις διάφορες δημόσιες δομές και υπηρεσίες να μεριμνήσουν για  τη θέρμανση τους μέσω της ενεργοποίησης των εφεδρικών τους συστημάτων το διάστημα που θα διαρκέσουν οι εργασίες.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

 

Από τη Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα