HighlightsΓενικά

53 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Καστοριά

Στα 53 ανήλθαν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στον νομό Καστοριάς, αυτό δήλωσε πριν λίγο στο Περιφερειακό Συμβούλιο η γιατρός και περιφερειακή σύμβουλος κ. Δέσποινα Κοζατσάνη.

Σε επικοινωνία που είχε πριν από λίγο με τον διευθυντή του Νοσοκομείου Καστοριάς κ. Γρηγόρη Χάτσιο, την ενημέρωσε επίσης ότι αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο της πόλης μας νοσηλεύονται 7 ασθενείς, ενώ στη Θεσσαλονίκη έχουν διακομισθεί 43 συνολικά ασθενείς, εκ των οποίων οι 5 είναι διασωληνωμένοι.

 

Στο βίντεο από το diktyo1 η κ. Κοζατσάνη αναφέρει στην αρχή 50 και λίγο αργότερα 53.

Πηγή-Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα