HighlightsΓενικάΚοζάνηΧωρίς κατηγορία

Και δεύτερη λαϊκή αγορά αποκτά από το Σάββατο η Κοζάνη – Στην περιοχή του “Νιάημερου”

Και δεύτερη λαϊκή αγορά αποκτά από το ερχόμενο Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου, η Κοζάνη, καθώς, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, ο Δήμος θα εφαρμόσει τη σχετική απόφαση των αρμόδιων Υπουργείων.

Η δεύτερη αυτή λαϊκή θα λαμβάνει χώρα στην περιοχή του “Νιάημερου”, παράλληλα με εκείνη στην πλατεία Αριστοτέλους, και στις ίδιες ώρες.

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση, το 50% των εκθετών/παραγωγών/εμπόρων θα τοποθετείται εκ περιτροπής σε κάθε μια από τις δυο λαϊκές της πόλης, ώστε να αντιμτωπιστούν όλοι με τα ίδια μέτρα και σταθμά.

ΠΗΓΗ

 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα