HighlightsΓενικά

Πέθανε 15χρονη στη Θήβα: Είχε συμπτώματα κορονοϊού – Διασωληνωμένη η μητέρα της

Έχασε τη μάχη ένα 15χρονο κορίτσι στη Θήβα. Έσβησε σε λίγες ώρες από τη στιγμή που μπήκε στο νοσοκομείο. Είχε συμπτώματα κορονοϊού.

Μια σοκαριστική είδηση με τον θάνατο ενός κοριτσιού 15 ετών στη Θήβα. Το κορίτσι εισήχθη νωρίς το πρωί σήμερα στο νοσοκομείο της Θήβας με συμπτώματα κορονοϊού και κατέληξε λίγες ώρες μετά.

Παράλληλα, και η μητέρα της 15χρονης νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Το γεγονός επιβεβαίωσε μιλώντας σε τοπική ιστοσελίδα ο δήμαρχος Θήβας, κ. Αναστασίου.

«Η 15χρονη εισήχθη σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο της Θήβας με συμπτώματα του ιού. Δυστυχώς πληροφορηθήκαμε το δυσάρεστο γεγονός και κάνω έκκληση στους δημότες για μεγάλη προσοχή και αυστηρή τήρηση των μέτρων», ανέφερε χαρακτηριστικά στο evima. gr.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα