Γενικά

Οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο: Νεκρά δύο αδέλφια μέσα στο σπίτι του

Απίστευτη τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο, όπου 2 αδέρφια βρέθηκαν νεκρά μέσα στο διαμέρισμά τους στην οδό Ολυμπίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αρχών, τα αδέλφια φαίνεται πως αυτοκτόνησαν το ένα μετά το άλλο.

Οι πληροφορίες επίσης αναφέρουν πως η κοπέλα ήταν 29 ετών και ο αδελφός της 34 ετών.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα δύο αδέρφια φέρουν τραύμα από πυροβόλο όπλο, ενώ δίπλα τους βρέθηκε μια καραμπίνα.

Σημειώνεται, ότι τον 34χρονο και την 29χρονη εντόπισε νεκρούς ο αδερφός τους, που διαμένει σε διαμέρισμα της ίδιας πολυκατοικίας.

Στο σημείο σπεύδει και ιατροδικαστής, το πόρισμα του οποίου αναμένεται να «ρίξει φως» σε αυτή την οικογενειακή τραγωδία.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα