Η τοπική κοινωνία στη Βέροια είναι συγκλονισμένη, καθώς το 7χρονο παιδί που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ Παίδων του Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης κατέληξε ύστερα από σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι που είχε υποστεί περίπου δύο εβδομάδες νωρίτερα.
Πώς έγινε το περιστατικό
Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο πατέρας του παιδιού, το αγοράκι έπαιζε κρυφτό σε πάρκο κοντά στον ναό της Ναός Αγίας Παρασκευής Βέροιας μαζί με τον αδερφό του και έναν φίλο τους. Κάποια στιγμή οι δύο φίλοι κρύφτηκαν και το παιδί πήγε να τους αναζητήσει.
Καθώς ήταν βράδυ και είχε σκοτάδι, φαίνεται πως σκόνταψε σε ένα ξύλο ή κλαδί, έπεσε και χτύπησε δυνατά το κεφάλι του στο τσιμέντο, ενώ εκείνη τη στιγμή ήταν μόνο του.
Αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Βέροια, όμως λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Εκεί υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και στη συνέχεια μεταφέρθηκε για νοσηλεία στη ΜΕΘ Παίδων του Ιπποκρατείου, όπου δυστυχώς κατέληξε.










