LifestyleΓυναίκα

10 Ξεχωριστά γαλλικά μανικιούρ που θα λατρέψεις

Το γαλλικό μανικιούρ είναι και θα είναι πάντα αγαπημένη επιλογή για όλες τις γυναίκες. Τον τελευταίο καιρό είναι πολύ της μόδας το εναλλακτικό γαλλικό μανικιούρ που σημαίνει πως διατηρούμε το βασικό στυλ του γαλλικού αλλά προσθέτουμε σύγχρονα στοιχεία που το κάνουν μοναδικό.

Ένα μοντέρνο γαλλικό στα νύχια είναι η τέλεια επιλογή για να έχεις κάτι ενδιαφέρον αλλά και διακριτικό στο μανικιούρ σου. Μπορείς να παίξεις όχι μόνο με το σχέδιο αλλά και με το χρώμα. Ας δούμε λοιπόν 10 φανταστικές ιδέες για εναλλακτικό γαλλικό στα νύχια!

1. Γαλλικό μανικιούρ με animal print!

animal print σε γαλλικό μανικιούρ

Μια πολύ σικ ιδέα για τα νύχια σου είναι το γαλλικό μανικιούρ με animal print. Εδώ συνδυάζουμε ένα κλασσικό σχέδιο με μια μοντέρνα λεπτομέρεια και ο συνδυασμός είναι πραγματικά ονειρικός!

2. Floral σχέδιο στα νύχια!

μοντέρνο γαλλικό μανικιούρ

Μια ρομαντική εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ είναι αυτή με τα floral σχέδια. Διάλεξε ανοιχτά και φωτεινά χρώματα για το floral μοτίβο στο γαλλικό σου μανικιούρ και το αποτέλεσμα θα είναι πολύ girly αλλά και κομψό ταυτόχρονα!

3. Minimal γαλλικό μανικιούρ με χρυσό!

ιδιαίτερο γαλλικό μανικιούρ

Τι πιο classy από το χρυσό χρώμα στα νύχια; Ένα τέτοιο μανικιούρ θα απογειωθεί με χρυσά αξεσουάρ όπως χρυσά βραχιόλια και χρυσά δαχτυλίδια!

4. Καλοκαιρινά french nails με χρώμα!

εναλλακτικό γαλλικό μανικιούρ

Ένας άλλος τρόπος να παίξεις με το γαλλικό μανικιούρ σου είναι αν επιλέξεις διαφορετικό χρώμα σε κάθε νύχι, διατηρώντας όμως την ίδια ένταση σε όλα τα χρώματα: δηλαδή ή όλα σκούρα χρώματα ή όλα ανοιχτά!

5. Μαύρο χρώμα στο γαλλικό μανικιούρ σου!

γαλλικό στα νύχια με μαύρο

Το μαύρο γαλλικό μανικιούρ είναι τέλεια επιλογή για κάθε γυναίκα. Δείχνει απλό και κομψό και πρόκειται ουσιαστικά για την dark εκδοχή του κλασσικού γαλλικού με τη λευκή γραμμή!

6. Λοξή γραμμή στο γαλλικό manicure!

minimal σχέδιο στα νύχια

Άλλος τρόπος να κάνεις μοναδικό το μανικιούρ σου είναι με μια λοξή γραμμή αντί για τη κλασσική ευθεία γραμμή του γαλλικού!

7. Γαλλικό στα νύχια με διχρωμία!

δίχρωμο γαλλικό μανικιούρ

Πανέμορφη ιδέα που μπορείς να κάνεις και μόνη σου στα νύχια σου είναι η διχρωμία στο γαλλικό σχέδιο. Δημιούργησε δύο λοξές γραμμές σε διαφορετικά χρώματα σε κάθε νύχι και voila!

8. Αφηρημένο σχέδιο για το french manicure σου!

μοντέρνα νύχια

Από τα πιο μοντέρνα γαλλικά μανικιούρ για φέτος είναι τα αφηρημένα σχέδια. Εδώ αν και η μορφή των σχεδίων μπορεί να μη παραπέμπουν στα κλασσικά french nails, στη πραγματικότητα πρόκειται για μια πολύ σύγχρονη εκδοχή τους που θα τραβήξει τα βλέμματα πάνω σου!

 

9. Ombre γαλλικό μανικιούρ για διακριτικά νύχια!

ombre french nails

Εδώ βλέπουμε μια παραλλαγή πολύ κοντινή στο basic σχέδιο του γαλλικού. Το όμπρε εφέ θα δώσει μια τσαχπινιά στα νύχια σου ενώ θα διατηρήσεις το σοβαρό και απλό ύφος στο μανικιούρ σου!

10. Βάλε λάμψη στο γαλλικό μανικιούρ με στρας!

γαλλικό στα νύχια με στρας

 

Τέλος, από τα πιο ξεχωριστά μανικιούρ που μπορείς να κάνεις είναι ένα γαλλικό με σκούρο χρώμα και στρας για λάμψη. Γενικότερα τα στρας θα κάνουν πιο εντυπωσιακά τα νύχια σου και είναι ιδανικά τόσο για το καλοκαίρι όσο και για τον χειμώνα!

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα