Γενικά Τοπικά Νέα

20ο χιλιόμετρο Κοζάνης- Γρεβενών: Επιχείρηση διάσωσης μιας μικρής αρκούδας έστησε στην Εγνατία Οδό ο «Αρκτούρος»

Το αρκουδάκι χωρίστηκε από τη μητέρα του, η οποία πέρασε στην απέναντι πλευρά του δρόμου χρησιμοποιώντας μια υπόγεια διάβαση. Το μικρό όμως δεν μπόρεσε να την ακολουθήσει, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί στο σημείο για περίπου μία ώρα.   Η ομάδα άμεσης επέμβασης του «Αρκτούρου» κατάφερε να πάρει το αρκουδάκι και να το μεταφέρει με ασφάλεια στην απέναντι πλευρά, όπου επανενώθηκε με τη μητέρα του. Το περιστατικό έγινε στο 20ο χιλιόμετρο Κοζάνης- Γρεβενών, ενώ η επιχείρηση της οργάνωσης, που είχε αίσιο τέλος, έγινε παρουσία της αστυνομίας- που απέκλεισε την κυκλοφορία- και της Εγνατίας Οδού.

Διάσωση μικρής αρκούδας στην Εγνατία Οδό

Διάσωση μικρής αρκούδας στην Εγνατία Οδό! Μόλις πριν από λίγα λεπτά η Ομάδα Άμεσης Επέμβασης του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ κατάφερε να απεγκλωβίσει ένα μικρό αρκουδάκι που χωρίστηκε από την μητέρα του η οποία πέρασε από την απέναντι πλευρά του δρόμου χρησιμοποιώντας μία υπόγεια διάβαση, ενώ το ίδιο εγκλωβίστηκε για περίπου μία ώρα. Με την παρουσία της αστυνομίας και της Εγνατίας Οδού η ΟΑΕ του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ πήρε το αρκουδάκι και το μετέφερε με ασφάλεια στην απέναντι πλευρά όπου επανενώθηκε με την μητέρα του. Το περιστατικό έγινε στο 20ο χλμ. Κοζάνης-Γρεβενών.

Gepostet von ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ – ARCTUROS am Dienstag, 26. Mai 2020

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα