HighlightsLifestyleΓυναίκα

3 γυναικεία αρώματα που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις από το Anello στην Κοζάνη

Σήμερα θα σας προτείνουμε 3 γυναικεία αρώματα, που έχουμε δοκιμάσει από Anello Perfume & Jewellery στην Κοζάνη και τα έχουμε λατρέψει τόσο για τη χαρακτηριστική μυρωδιά τους, τη μεγάλη διάρκεια, αλλά και για την ποιότητα παρασκευής τους.

Η επιλογή ενός αρώματος βέβαια είναι καθαρά προσωπική υπόθεση, γι’ αυτό αν σκέφτεσαι ότι θέλεις να κάνεις μια ανανέωση στο άρωμα σου, η Αναστασία από το κατάστημα Anello είναι η πλέον κατάλληλη να σε βοηθήσει σε αυτή σου την επιλογή, όπως έχει βοηθήσει άπειρες φορές και έμας.

Πάμε να δούμε σήμερα τα 3 αγαπημένα αρώματα γι’ αυτή την εβδομάδα:

1) Άρωμα τύπου Lacoste Femme

Το άρωμα τύπου Femme Lacoste είναι ένα ξυλώδες άρωμα, με λεπτές λουλουδένιες νότες. Ένα κομψό και μοντέρνο αρώμα. Οι πιπεράτες νότες από ελαφρώς γλυκό μπαχάρι θα τονίσουν με τελειότητα τη θηλυκότητα σας. Κατάλληλο για τις πιο θερμές ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές μέρες.

2) Άρωμα τύπου Good Girl Carolina Herrera

Το άρωμα τύπου Good Girl Carolina Herrera είναι ένα ανατολίτικο λουλουδένιο άρωμα. Ένα τολμηρό αλλά ταυτόχρονα εκλεπτυσμένο άρωμα. Οι γλυκές, δελεαστικές νότες του γιασεμιού προσδίδουν στο άρωμα μια λαμπερή θηλυκότητα. Ένα από τα πιο συναρπαστικά αρώματα. Κατάλληλο για τους πιο ζεστούς μήνες του χρόνου και για κάθε μέρα.

3) Narciso Rodriguez Poudree

Το άρωμα τύπου Narciso Poudree Narciso Rodriguez είναι ένα τολμηρό άρωμα, φτιαγμένο για γυναίκες με αυτοπεποίθηση. Δημιουργήθηκε για να αναπνεύσει την πιο ζεστή, την πιο θηλυκή πλευρά μιας γυναίκας.

**Μην ξεχνάς ότι τα αρώματα τύπου από Anello έχουν διπλή ενίσχυση αρώματος, που σημαίνει μεγαλύτερη ένταση και διάρκεια!

Φυσικό κατάστημα:
Διεύθυνση: Μεγάλου Αλεξάνδρου 16

Τηλ. επικοινωνίας: 2461507106
Facebook: anello perfume & jewellery
Instagram: a.nello.perfume.jewellery
Eshop: https://anelloshop.gr/

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα