LifestyleΓυναίκα

3 τρόποι για να φορέσεις το σορτς ακόμα και τις πιο δροσερές μέρες του Φθινοπώρου

Η Julie Sarinana είναι μια από τις πιο γνωστές influencers παγκοσμίως και μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram μας δίνει καθημερινά ιδέες για υπέροχα outfits. Τις τελευταίες μέρες οι θερμοκρασίες έχουν πέσει και ξαφνικά έχουμε βρεθεί στη δυσάρεστη θέση που δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε. Η Julie προτείνει να μην απαρνηθούμε ακόμα τα αγαπημένα μας σορτς και μας δείχνει τρόπους για να τα υιοθετήσουμε στα καθημερινά φθινοπωρινά μας looks.

#1. Ένα δερμάτινο σορτς θα ταιριάξει τέλεια με μια χουχουλιάρικη cozy ζακετούλα. Η Julie ολοκληρώνει το look με ankle boots και δείχνει υπέροχη.

#2. Φόρεσε το τζιν σορτσάκι σου με ένα λευκό t-shirt και πρόσθεσε από πάνω ένα oversized blazer αλλά και ένα ζευγάρι sneakers για ένα καθημερινό άνετο look.

#3. To biker shorts αποτελεί πάντα σωστή επιλογή για τους πρώτους φθινοπωρινούς μήνες. Η Julie ταιριάζει το δικό της με ένα καρό shacket και αρβυλάκια που δίνουν μια έξτρα πινελιά styling στο outfit. Πρόσθεσε μερικά αξεσουάρ και δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο για ένα κομψό look.

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα